Cégünk 1993-ban alakult. Elsősorban CNC vezérlésű szerszámgépek, célgépek, speciális ipari berendezések tervezésére és kivitelezésére specializálódtunk, de a hagyományos szerszámgépek pótlólagos automatizálása, mérőrendszerek kiépítése, különböző szerszámgépek korszerűsítési, termelékenység növelő átalakításai is jól beleillenek tevékenységi körünkbe.

Két alapító tagunk, Kozmanovics Endre és Gazdag József, már az alapításkor 20 éves, főleg az egykori SZIM-ben, ott is elsősorban a CNC vezérlésű esztergák gyártása területén szerzett ismeretekkel rendelkezett. Fennállásunk 20 éve alatt nagyon sok gépet, különféle berendezést terveztünk és gyártottunk és ebből adódóan további területeken is nagy gyakorlatra tettünk szert. Tevékenységi körünk jelentősen kibővült, az iparban egyre nagyobb igénnyel jelentkező különféle automatizálási feladatokkal, speciális mérőberendezések készítésével, valamint izotópos orvosi berendezések mechanikájának tervezésével.

Forgalmunk és megrendeléseink száma egyre nőtt. Az évek során több, a szakmában is ismert, nagy gyakorlattal rendelkező munkatárssal bővültünk, illetve néhányan elhagytak minket. Társaságunk jelenleg öt főből áll, amit esetenként az adott feladatokhoz és a szükséges kapacitáshoz igazítva, külső kipróbált tapasztalt munkatársak bevonásával egészítünk ki. Feladataink megoldása során számos céggel kerültünk üzleti kapcsolatba és az évek során kialakítottuk azt a megbízható, komoly beszállítói partnerkört, akikkel rendszeresen együtt dolgozunk. Az általunk tervezett gépeket, berendezéseket az NCT Kft-vel közös telephelyünkön levő korszerű műhelyben szereljük össze és üzemeljük be. Partnereink munkáinkkal elégedettek, amit visszatérő megrendeléseik és a cégünkről másoknak adott kedvező referenciáik igazolnak.

Évről évre törekedünk munkánk színvonalának növelésére, ezért eszközeinket, infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük. Ma már kizárólag CAD rendszerben (SolidWorks) tervezünk és az így elkészült gépek, berendezések, valamint dokumentációk az EU normáknak is megfelelnek. 2003 óta ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szerint dolgozunk, ezzel is garantálva az ellenőrzött, megbízható minőséget.

Amennyiben feladatai megvalósítására megbízható partnerre van szükségük, bizalommal forduljanak hozzánk és biztosak lehetnek benne, hogy ötletes, gazdaságos megoldást és jó minőségű berendezést fognak kapni, kedvező áron.

Jelentkezésüket várva

Üdvözlettel

Kozmanovics Endre

Cégvezető